Harjoitusestekilpailut Turengissa 31.3. ja nyt myös Ratsastusmaneesi Maple's tuo harjoituskoulukilpailut 22.4.

10.3.2019

Ilmoittautumiskaavake avattu harjoitusestekilpailuihin Turenkiin niin, että seuran jäsenet tai sen ulkopuoliset jäsenet voivat tuota lomaketta käyttää Riihimäen ratsastajat ry:n verkkosivuilla. Turengin Ratsastuskoulun oppilaat voivat ilmoittautua paperilomakkeella tallillla.

31.3. järjestettävien Turengin harjoitusestekilpailujen kilpailukutsu on aukaistu. Kilpailukutsu on ohessa. Viheltävänä tuomarina toimii Outi Sorsa. Kilpailu suoritetaan maneesissa. Mikäli sää sallii, verrytellään ulkokentällä, muussa tapauksessa maneesissa. Paikalla on pieni puffetti. Tervetuloa!

Ratsastusmaneesi Maplesin harjoituskoulukisoihin on avattu oma Facebook-tapahtumasivu: https://www.riihimaenratsastajat.fi/tapahtumakalenteri/?x261930=354322&fbclid=IwAR2v5lUCr-BbKzKmAFn1vuH9RoZAxL1S9NdjNOBh8FXpm4KRGrTt_wapsNc jonne luokkatiedot ja muut tärket tiedot päivitetään mahdollisimman pian. 

Molempiin tapahtumiin tulkaa rennolla mielellä, pieni ystävällinen tukijoukko teitä siellä hurraa. Muistakaa, että harjoituskilpailuissa estepuolella voimme sallia go pro-kameran suorituksen ajaksi, jos sitä saa järjestävän tahon sosiaalisessa mediassa esimerkiksi käyttää.

Näissä kilpailuissa erityisesti toivotetaan tervetulleiksi ne, joilla on kilpailunomaisesta suorittamisesta ja tovi kulunut aikaan, tai sitten olette neitsytmatkalla. Paikalla olevalta yleisöltä toivotaan kannustusta näille alkumatkalla oleville ratsukoille. 

Liitteet