Ri-Ra:n Heppakerho alkaa syksyllä 2023!

31.8.2023

Heppakerho
Heppakerho

Täältä löytyy hyödyllistä tietoa Heppakerhosta, jonka ensimmäinen tapaaminen on 10.9. Riihimäen Raviradalla isossa tuomarintornissa.

Ri-Ra tarjoaa lapsille (7-11 v.) ohjelmaa syyskaudeksi 2023. Heppakerho aloittaa toimintansa!

Heppakerhossa leikitään, askarrellaan ja opetellaan tietoutta poneista ja hevosista. Heppakerhossa ei ratsasteta, mutta kerhoon kuuluu esim. vierailu hevostallilla, jossa kohdataan poneja ja opetellaan, miten niitä hoidetaan ja miten tallilla käyttäydytään. Normaaleissa kerhotapaamisissa riittää perusvaatetus, mutta tallikäynneillä tulee ottaa huomioon, että vaatteet voivat likaantua ja pölyyntyä.  

Kerhotapaamiset ovat vaihtuvissa lokaatioissa. Niitä ovat mm. Riihimäen Ravirata, Riihimäen Ratsastuskoulu ja Myllyojan säätiön kokoustilat. Kaikki paikat sijaitsevat Riihimäellä. Järjestävä taho pidättää oikeuden muutoksiin. Heppakerhon tapahtumakalenteri päivittyy ja varmistuu syksyn aikana. Heppakerho kokoontuu normaalisti kahden viikon välein. Ensimmäinen Heppakerho on 10.9. klo 15:00 Riihimäen Raviradalla isossa tuomaritornissa. 

Heppakerhon ohjaajina toimivat Ronja Jormanainen ja Pinja Jormanainen. Ronja Jormanainen on käynyt SRL:n koulutuksen heppakerhon pitämisestä. Vastuuaikuisena toimii Riihimäen Ratsastajat ry:n puheenjohtaja Jaana Tengman ja Riihimäen Ratsastuskoululla vieraillessa vastuuaikuisena toimii ratsastuksenopettaja Johanna Makkonen. Koska kerho kokoontuu myös tallilla, on jokaisen osanottajan vanhemman syytä tarkistaa osanottajan vakuutusturva - sen pitää kattaa myös hevosharrastus. 

Riihimäen Ratsastajat ry:n jäsenille Heppakerho on ilmainen ja vakuutusturva riittävä. Nyt on myös mahdollisuus ei-jäsenen tarttua syksyksi jäsenyyteen, sillä Suomen Ratsastajainliitto on tiedottanut, että 1.9.2023 alkaa syksyn jäsenale. Syysalesta (-50%) on oma artikkeli Riihimäen Ratsastajien verkkosivuilla uutisissa. Jäsenyydestä voi tiedustella lisää jäsensihteeriltämme Heidi Hietalalta sähköpostitse:  riranjasenasiat@gmail.com . Ei-jäseneltä Heppakerho kustantaa 10 euroa/kerta, joka maksetaan tasarahalla käteisellä Heppakerhossa. 

Heppakerhoon ilmoittaudutaan Riihimäen Ratsastajat ry:n verkkosivuilta ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen koskee koko syksyä. Max. koko ryhmälle on 10 lasta. Mikäli joku lopettaa Heppakerhon kesken kauden on mahdollista tulla mukaan myöhemminkin syksyllä. Heppakerhotapaamisista saatetaan ottaa valokuvia sosiaaliseen mediaan. Ilmoittautumislomake avataan 1.9. järjestävän ratsastusseuran verkkosivuilla. 

Kysymyksiä ja lisätietoa sähköpostitse rira.heppakerho@gmail.com. 

TERVETULOA!