Heppakerhon toiminta on alkanut

Heppakerhossa on vielä vapaita paikkoja. Jos olet halukas tulemaan mukaan toimintaan niin täytä alla oleva ilm.lomake. Sen jälkeen saat lisää tietoja kerho-ohjaajalta. 


Kerhoon ilmoittautuessa tulee huomioida: 

  • Kerhon vetäjä Ronja Jormanainen on osallistunut SRL:n hevoskerho-ohjaajan koulutukseen.
  • Kerho on Ri-Ra:n jäsenille ilmainen, Ei-jäsenille se maksaa 10€/kerta. Maksu tapahtuu käteisellä paikan päällä. 
  • Kerhoon ilmoittautuminen on sitova, ja kerhon paikat (max 10) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähetämme sinulle ilmoittamaasi sähköpostiin viestiä kerho- tai varapaikasta. 
  • Tarkastathan osallistujan vakuutusturvan, ja että se kattaa myös hevosharrastuksen. SRL:n alaisten ratsastusseurojen jäsenillä vakuutusturva on jäsenmaksun maksamisen jälkeen kunnossa. 
  • Osanottajan tietoja käsittelee Riihimäen Ratsastajat ry, lisätietoa SRL:n ja sen jäsenseurojen tietojenkäsittelystä: https://www.ratsastus.fi/srl/gdpr/
  • Lisätietoja SRL:n alaisista heppakerhoista: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/hevoskerhoon/
  • Heppakerhosta ja sen toiminnasta voidaan ratsastusseuran sosiaalisessa mediassa julkaista valokuvia ja videoita. 

Heppakerhossa ei opetella ratsastamaan, vaan leikitään, askarrellaan, opetellaan käyttäytymään ponien seurassa ja tutustutaan tallielämään

Ri-Ra tarjoaa lapsille (7-11 v.) ohjelmaa syyskaudeksi 2023. Seuran oma heppakerho aloittaa taas toimintansa!

Heppakerhossa leikitään, askarrellaan ja opetellaan tietoutta poneista ja hevosista. Heppakerhossa ei ratsasteta, mutta kerhoon kuuluu esim. vierailu hevostallilla, jossa kohdataan poneja ja opetellaan, miten niitä hoidetaan ja miten tallilla käyttäydytään. Normaaleissa kerhotapaamisissa riittää perusvaatetus, mutta tallikäynneillä tulee ottaa huomioon, että vaatteet voivat likaantua ja pölyyntyä.  

Kerhotapaamiset ovat vaihtuvissa lokaatioissa. Niitä ovat mm. Riihimäen Ravirata, Riihimäen Ratsastuskoulu ja Myllyojan säätiön kokoustilat. Kaikki paikat sijaitsevat Riihimäellä. Järjestävä taho pidättää oikeuden muutoksiin. Heppakerhon tapahtumakalenteri päivittyy ja varmistuu syksyn aikana. Heppakerho kokoontuu normaalisti kahden viikon välein. Ensimmäinen Heppakerho on 10.9. klo 15:00 Riihimäen Raviradalla isossa tuomaritornissa. 

Heppakerhon ohjaajina toimivat Ronja Jormanainen ja Pinja Jormanainen. Ronja Jormanainen on käynyt SRL:n hevoskerhon ohjaajan koulutuksen. Vastuuaikuisena toimii teoria- ja askartelukerroilla Riihimäen Ratsastajat ry:n puheenjohtaja Jaana Tengman ja Riihimäen Ratsastuskoululla vieraillessa vastuuaikuisena toimii ratsastuksenopettaja Johanna Makkonen. Koska kerho kokoontuu myös tallilla, on jokaisen osanottajan vanhemman syytä tarkistaa osanottajan vakuutusturva - sen pitää kattaa myös hevosharrastus. 

Riihimäen Ratsastajat ry:n jäsenille Heppakerho on ilmainen ja vakuutusturva riittävä. Nyt on myös mahdollisuus ei-jäsenen tarttua syksyksi jäsenyyteen, sillä Suomen Ratsastajainliiton syksyn jäsenmaksuale alkaa 1.9.2023. Syysalesta (-50%) on oma artikkeli Riihimäen Ratsastajien verkkosivuilla uutisissa. Jäsenyydestä voi tiedustella lisää jäsensihteeriltämme Heidi Hietalalta sähköpostitse:  riranjasenasiat@gmail.com . Ei-jäseneltä Heppakerho kustantaa 10 euroa/kerta, joka maksetaan tasarahalla käteisellä Heppakerhossa. 

Heppakerhoon ilmoittaudutaan Riihimäen Ratsastajat ry:n verkkosivuilta ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen koskee koko syksyä. Max. koko ryhmälle on 10 lasta. Mikäli joku lopettaa Heppakerhon, on siihen mahdollista tulla mukaan kesken kauden myöhemminkin syksyllä. 

Kysymyksiä ja lisätietoa sähköpostitse rira.heppakerho@gmail.com. 

Kerhon tapahtumissa voidaan ottaa valokuvia Riihimäen Ratsastajien sosiaalisiin medioihin järjestäjän toimesta. Huoltaja antaa ilmoituslomakkeella suostumuksensa ottaa ja julkaista kuvia kerholaisesta. 


TERVETULOA MUKAAN KERHON TOIMINTAAN! 


 

*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.