Kilpailutoiminta ja -luvat

Kilpailusäännöt on taas päivitetty, uudet säännöt astuivat voimaan 1.1.2019, mutta tuoreita päivityksiä voi tulla jälleen pitkin kevättä. 

Seuratkaa aina oman lajinne tuoreimpia sääntöjä. Ja muistakaa hankkia itsellenne lajikohtaiset kvaalitulokset tasolta toiselle siirryttäessä. Käy tutustumassa oman lajisi viimeisimpiin sääntöihin myös kvaalien osalta ennen kisakautesi alkua. 

Sääntöjen yleinen osa KS I ja kaikki lajisäännöt, myös koulu- sekä esteratsastuksen lajisäännöt KS II ja KS III on päivitetty viimeksi 1.1.2019 - huomioi sääntömuutokset, kun valmistaudut omiin kilpailuihisi! 

 


 

Kilpailuluvat 2019

Voidakseen kilpailla kotimaan kilpailuissa ratsastajan tulee huolehtia siitä, että hän on maksanut jäsenmaksunsa ja että ratsastajan sekä ratsun kilpailuluvat ovat kunnossa. Vaihtaessasi tasolta toiselle muista lajikohtaiset kvaalitulokset!

► Lisätietoa kaikista kilpailuluvista saa netistä SRL:n sivuilta.

Seuran omilta kilpailijoilta edellytetään riittävää sääntötuntemusta sekä hyviä käytöstapoja. Ri-Ra:ssa D-, B-tai A- kilpailuluvan saamisen edellytyksenä on osallistuminen seuran ja/tai alueen järjestämään sääntökoulutukseen vähintään 3 vuoden välein.

Saadakseen Ri-Ra:sta kilpailuluvan kaudelle 2019 on jokaisen ratsastajan todistettava seuralle riittävä sääntötuntemuksensa esim. todistus osallistumisestaan sääntökoulutukseen tai alueen/liiton järjestämään muuhun sääntöjä käsittelevään koulutukseen (esim. tuomari tai steward) vuosien 2016-2018 aikana.

1-tason kilpailuihin ilmoittautuminen 2019 edellyttää maksettua jäsenmaksua sekä 10 euron hintaisen E-lisenssin hankkimista. 

HUOM! Jokainen ratsastaja vastaa itse oman kilpailulupansa hankkimisesta suoraan netistä. Lue lisää SRL:n verkkosivuilta http://www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat/hanki_lupa .

Ri-Ra suosittelee myös 1-tasolla kisaaville E-lupalaisille osallistumista sääntökoulutukseen, joita seura jäsenilleen Riihimäellä tarjoaa. 

RAVIRADAN 1-TASON KILPAILUIHIN VOIT ILMOITTAUTUA VAIN KIPASSA!!!

Seuran Raviradalla järjestämien kilpailuiden kutsut sekä niihin ilmoittautuminen tapahtuu vain SRL:n kilpailupalvelu KIPA:sta. Kilpailupäivämäärät on esillä myös seuran nettisivuilla Tapahtumakalenteri -osiossa.

Ri-Ra järjestää kauden 2019 aikana Raviradalla 1-2 tason kilpailuita esteratsastuksessa, 1-tason kisat kouluratsastuksessa ja valjakkoajossa.

Kipaan kirjautuminen vaatii voimassa olevan jäsenmaksun sekä lisenssin. 

Ratsastuksen tuorein kilpailukalenteri  löytyy kipasta >>

KIPA

Emme kerää ratsastajien henkilö-kohtaisia kisatuloksia nettisivuille. Seuran vanhat kilpailutulokset löytyvät tämän sivuston kilpailuarkistosta. Ratsastaja voi halutessaan käydä laittamassa omat kisatuloksensa Ri-Ra:n Facebookryhmään, vaikkapa kuvan kera ! Ryhmä löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/groups/rira1935/

 

Asiaa kilpailuista

Esinepalkinnot ja löytötavarat (9.6.2015)

Unohtuiko kisapaikalle jotakin? Muistitko hakea esinepalkintosi kansliasta?