Kilpailutoiminta ja -luvat

Kilpailusääntöjä on taas päivitetty, uudet säännöt astuivat normaalisti voimaan 1.1.2024, mutta tuoreita päivityksiä voi tulla, ja on jo tullutkin, jälleen pitkin kevättä. Tarkkaile siis aktiivisesti SRL:n tiedotusta uusista sääntömuutoksista!

Seuratkaa aina oman lajinne tuoreimpia sääntöjä, niitä noudatetaan liajin kilpailuissa. Ja muistakaa hankkia itsellenne lajikohtaiset kvaalitulokset tasolta toiselle siirryttäessä. Käy tutustumassa oman lajisi viimeisimpiin sääntöihin myös kvaalien osalta ennen kisakautesi alkua. 

Sääntöjen yleinen osa KS I ja kaikki lajisäännöt, myös koulu- sekä esteratsastuksen ja valjakkoajon lajisäännöt KS II, KS III ja KS IX on päivitetty viimeksi 1.1.2024 - huomioi sääntömuutokset, kun valmistaudut omiin kilpailuihisi! 

 


 

Kilpailuluvat 

Voidakseen kilpailla kotimaan kilpailuissa ratsastajan tulee huolehtia siitä, että hän on maksanut jäsenmaksunsa ja että ratsastajan sekä ratsun kilpailuluvat ovat kunnossa. Vaihtaessasi tasolta toiselle muista lajikohtaiset kvaalitulokset!

► Lisätietoa kaikista kilpailuluvista saa netistä SRL:n sivuilta.

Seuran omilta kilpailijoilta edellytetään riittävää sääntötuntemusta sekä hyviä käytöstapoja.

 

RAVIRADAN SEURATASON KILPAILUIHIN VOIT ILMOITTAUTUA VAIN KIPASSA!!!

Seuran Raviradalla järjestämien kilpailuiden kutsut sekä niihin ilmoittautuminen tapahtuu vain SRL:n kilpailupalvelu KIPA:sta. Kilpailupäivämäärät on esillä myös seuran nettisivuilla Tapahtumakalenteri -osiossa.

Ri-Ra järjestää kauden aikana Raviradalla seuratason kilpailuita esteratsastuksessa, kouluratsastuksessa ja valjakkoajossa.

Kipaan kirjautuminen ja kisaan ilmoittautuminen vaatii voimassa olevan jäsenmaksun sekä lisenssin.