Kilpailuluvat 2019

Oletko kilpailemassa kaudella 2019?

Tässä siihen muutamia, osin uusia, ohjeita.

Kilpailulupa (niin ratsastajan kun hevosenkin) on aina vuosikohtainen ja se täytyy tehdä itse joka vuosi uudestaan. 1-tasolla hevonen ei tarvitse kilpailulupaa, mutta sen tulee löytyä Kipasta eli olla rekisteröity. 

Ri-Ra suosittelee myös 1-tasolla kisaaville E-lupalaisille osallistumista sääntökoulutukseen, joita seura jäsenilleen Riihimäellä tarjoaa. 

Kilpailija, huolehdithan omasi ja hevosesi kilpailumaksut kuntoon ajoissa, mieluiten heti vuoden alussa, kuitenkin viimeistään noin kolme viikkoa ennen kauden ensimmäistä kisaa! Vaihtaessasi tasolta toiselle muista lajikohtaiset kvaalitulokset! Mikäli kvaalisi eivät ole tarvittavalla tasolla, tuloksesi mitätöidään. Katso lisää KS I:sestä. 

Maksa kilpailulupasi heti vuoden alussa etenkin, jos ensimmäiset kisat ovat jo tammi-helmikuussa tai aiot vaihtaa edustusseuraa. 

Mikäli olet vaihtamassa jäsenseuraa, ethän maksa/ilmoittaudu alkuvuoden kisoihin vanhan seuran nimissä tulleella jäsenmaksulaskulla, vaan hanki heti alkuvuodesta oikean seuran jäsenyys/lupa ja ilmoittaudu vasta sen jälkeen. Muuten edustat koko kauden vanhaa seuraasi. Kilpailuluvan maksamisen jälkeen edustusseuraa ei voi vaihtaa kesken kauden.  


Kilpailuluvat:

Ratsastaja vastaa itse oman kilpailulupansa hankinnasta kaikilla kilpailutasoilla. 

Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan jatkossa Kipan kautta. 

Jäsenkortti (jossa näkyy lunastamasi kilpailulupa) lähetetään Hippos-lehden 2/2018 mukana alkuvuodesta jäsenmaksunsa maksaneille. Jos maksat jäsenmaksusi vasta myöhemmin, kortti tulee parin viikon sisällä maksusta. Ajankohdasta riippuen et välttämättä enää saa uutta jäsenkorttia josta näkyisi kisalupasi!


Hevosen vuosimaksujen maksu suoraan Kipasta

Vuoden alusta Kipaan on tullut maksunapit hevosten vuosimaksuille. Vuosimaksun voi maksaa verkkopankin kautta suoraan Kipassa, ja maksu näkyy hevosen tiedoissa heti, jolloin sen voi myös ilmoittaa kilpailuun. Tämä edellyttää, että hevonen löytyy Kipasta.

Ratsastajien kilpailuluvat pitää toistaiseksi maksaa laskulla, ja niiden Kipaan päivittymiseen menee 3-5 arkipäivää maksupäivästä. Ne on siis edelleen syytä huolehtia kuntoon heti vuoden alussa.