Cup-kesä huipentui Nouse ratsaille-tapahtumassa

26.8.2019

Tmi Hallahuhta
Tmi Hallahuhta
Lantmännen Agro Perttula Cupin palkintojenjako
Lantmännen Agro Perttula Cupin palkintojenjako
Valjakkoja esiintymisareenoilla
Valjakkoja esiintymisareenoilla

Hallahuhta Cup 2019 ratkesi sunnuntaina Henrietta Sihvosen ja Zeimenan voittoon. Rosanna de Heij ja kirjava Makdalena sijoittuivat toiseksi.

Riihimäen raviradalla pidettiin sunnuntaina 25.8. perinteinen Nouse ratsaille-tapahtuma. Klo 10-12 välisenä aikana Riihimäen Ratsastuskoulusta tuli pieniä poneja talutusratsastusta varten. Raviradan etusuoralle oli rakennettu kouluareena ja tarkkuusajoareena. Mia Ventoniemi ja groomi Luna Suhonen ajoivat russponikaksikolla, Anna Vilkko ja isänsä shetlanninponikaksikolla ja Janica Illman poniyksiköllä. Ventoniemi ja Vilkko valmentautuvat tavoitteellisesti lajissa. Illman on tutustumassa valjakkoajon kilpailumaailmaan. Paikalla oli myös valjakkoajokomitean puheenjohtaja Kati Honkanen vastaamassa yleisön kysymyksiin. Katsomossa oli hevosaiheinen kirpputori. 

Kilpailuissa, jotka alkoivat klo 12 nähtiin paljon riihimäkeläis- ja hyvinkääläismenestystä. Onnistujia olivat mm. Salla Aalto, Aada Väisänen, Henrietta Sihvonen ja Sarita Saarentausta. Riihimäen ratsastajat ry kiittää väsymättömiä toimihenkilöitään ja aktiivisia kilpailijoita, sekä Lantmännen Agro Perttulaa ja Tmi Hallahuhtaa.