Nuorisotoiminta

Rira nuoriso

Riihimäen Ratsastajien nuorisojaoston toimintaan kuuluu tällä hetkellä kepparitapahtumien järjestäminen ja somesisällön tuotto. Nuorisojaosto kuuntelee myös jatkuvasti toiveita muun muassa erilaisista retkistä, tapahtumista ja koulutuksista ja pyrkii toteuttamaan niitä.

Nuorisojaoston järjestämät kepparitapahtumat ovat avoimia kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Estekilpailuissa luokat on jaettu osallistujien iän mukaisesti, jotta voidaan varmistua mahdollisimman tasaväkisistä kilpailuista. Ikäluokkien lisäksi kilpailuissa on useimmiten pari kaikille avointa kilpailuluokkaa. Ei haittaa jos lapsi tai nuori ei omista omaa kepparia, kilpailupaikalta löytyy muutama lainakeppari. Luokassa 1 kaikki radan suorittaneet palkitaan. Muissa luokissa sijoittuneiden määrä riippuu luokkaan osallistuneiden määrästä SRL:n kilpailusääntöjen mukaisesti.

Ri-Ran Nuorisotoiminta ulottuu myös sosiaaliseen mediaan. Nuorisojaoston somevastaavat ylläpitävät Riihimäen Ratsastajien Instagrameja ja TikTokkia. Ri-Ran somekanavista löydät aina silloin tällöin erilaisia sometempauksia! 

Instagram: @riihimaenratsastajat ja @rirakepparit

Tiktok: @riihimaenratsastajat

 

Onko sinulla toiveita tai ideoita nuorisojaostollemme? 

Ota yhteyttä nuorisojaoston sähköpostiin: rira.nuoriso@gmail.com