Nuorisotoiminta

Riihimäen Ratsastajat järjestää lapsille ja nuorille erilaisia ratsastuksen liittyviä retkiä, tapahtumia ja koulutuksia. Kesäkaudella toimintaa järjestetään raviradalla ja yhteistyötalleilla. Talvikautena toiminta suuntautuu koulutuksiin ja luentoihin. 

Ri-Ra on jo muutamien vuosien ajan järjestänyt kepparikilpailuja Riihimäen raviradalla virallisten esteratsastuskilpailujen yhteydessä. Vuosi vuodelta nämä tapahtumat ovat keränneet aina enemmän ja enemmän osallistujia.

Kepparitapahtumat ovat avoimia kaiken ikäisille lapsille ja nuorille, kilpailusarjat on jaettu iän mukaisesti ainakin estekilpailuissa. Mikäli lapsi tai nuori ei omista omaa kepparia, kisapaikalla on ollut muutama lainakeppari. Kaikki kepparitapahtumat on maksuttomia. Luokassa 1 kaikki radan suorittaneet palkitaan. Muissa luokissa sijoittuneiden määrä riippuu luokkaan osallistuneiden määrästä SRL:n kilpailusääntöjen mukaisesti.

Kepparitoimintaa vetävät kaudella 2021 Anni Rantanen, Emma Frilander ja Salla Aalto. Sähköposti: rira.nuoriso@gmail.com. Seuraathan kepparikautta Instagramissa: rirakepparit