Nuorisotoiminta

Rira nuoriso

Riihimäen Ratsastajien nuorisotoimintaan kuuluu tällä hetkellä aktiivinen heppakerho, kepparitapahtumien järjestäminen ja somesisällön tuotto. Nuorisovastaava Hilla Hyväoja kuuntelee myös jatkuvasti toiveita muun muassa erilaisista retkistä, tapahtumista ja koulutuksista ja pyrkii toteuttamaan niitä.

Nuorison järjestämät kepparitapahtumat ovat avoimia kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Estekilpailuissa luokat on jaettu osallistujien iän mukaisesti, jotta voidaan varmistua mahdollisimman tasaväkisistä kilpailuista. Ikäluokkien lisäksi kilpailuissa on useimmiten pari kaikille avointa kilpailuluokkaa. Ei haittaa jos lapsi tai nuori ei omista omaa kepparia, kilpailupaikalta löytyy muutama lainakeppari. Luokassa 1 kaikki radan suorittaneet palkitaan. Muissa luokissa sijoittuneiden määrä riippuu luokkaan osallistuneiden määrästä SRL:n kilpailusääntöjen mukaisesti.

Ri-Ran Nuorisotoiminta ulottuu myös sosiaaliseen mediaan. Nuoriso tuottaa myös materiaalia Riihimäen Ratsastajien Instagrameihin ja TikTokkiin. Ri-Ran somekanavista löydät aina silloin tällöin erilaisia sometempauksia! 

Instagram: @riihimaenratsastajat ja @rirakepparit

Tiktok: @riihimaenratsastajat

 

Onko sinulla toiveita tai ideoita nuorisovastaavallemme? 

Ota yhteyttä Hillaan nuorison sähköpostiin: rira.nuoriso@gmail.com