Riihimäen ratsastajat ry:n talven ajan valmennusrengas

16.10.2019

Kouluvalmennusmainos
Kouluvalmennusmainos
Estevalmennusmainos
Estevalmennusmainos

Järjestämme tulevan talven aikana valmentautumismahdollisuuksia koulu- ja esteratsastuksen parissa (päivitys 18.11. estevalmennukset on tältä vuodelta peruttu)

Ratsastusseuran riveistä nousseen pyynnön tuloksena järjestämme talvikaudella 2019-2020 valmennusta koulu- ja esteratsastuksen parissa. Valmennuksista on varmentunut tässä vaiheessa tämän vuoden puolella tapahtuvat valmennuspäivät.

Kouluratsastukseen valmentajaksi tulee Leena Tervakorpi, Centered Riding-ohjaaja ja eversti Christian Carden oppilas kymmenen vuoden ajalta. Valmennukset ovat 23.11. n. klo 14-17. ja 14.12. n. 14-17. Ratsastusmaneesi Maple'silla Hausjärven Turkhaudalla.

Tuntihinnat ovat 3 ratsukkoa/ryhmä, 30e/nenä, 2 ratsukkoa/ryhmä, 45e/nenä, yksityisesti 60e/ratsukko. Maneesimaksu on 5 euroa, joka maksetaan maneesinpitäjä Pauli Keistiselle paikan päällä. Huom. maneesimaksu 5 euroa kun ratsukoita vähintään kaksi maneesissa samanaikaisesti. Yksityistunnista maneesimaksu on 10 euroa. Valmennusmaksu maksetaan valmentaja Leena Tervakorvelle paikan päälle, halutessaan saa kuitin.

Estevalmennukset on tältä vuodelta valitettavasti peruttu. 

Semisitovat ilmoittautumiset aina viikkoa ennen valmennustapahtumaa Eeva Torttilalle sähköpostiin eevatorttila@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä olisi hyvä kirjoittaa itsestään ja ratsustaan, sekä ratsastustavoitteistaan muutama rivi, joka tiedonantona välitetään valmentajalle. 

Ensisijaisesti sisään otetaan oman ratsastusseuran ratsukoita, mutta ulkopuolisetkin ovat tervetulleita lähtemään mukaan. 

Ratsastusmaneesi Maple'sin löytää esim. täältä: https://www.facebook.com/RatsastusmaneesiMaples/