Loppukesän ohjelma - päivitetty 25.7.

21.7.2020

Kilpailukalenteri 2020
Kilpailukalenteri 2020
Hallahuhta Cupin mainos
Hallahuhta Cupin mainos
Lantmännen Agro Perttula Cupin mainos
Lantmännen Agro Perttula Cupin mainos

Ohessa muistin virkistykseksi loppukesän ohjelmamme. Raviradalla tapahtuu vielä mm. kilpailut Riihimäen ratsastajat ry:n 85. toimintavuoden kunniaksi, sekä myös perinteinen Nouse ratsaille-tapahtuma.

Riihimäen ratsastajat ry kiittää tähänastisia kilpailijoita ja kisavieraitaan. Toivottavasti loppukesäkin sujuu koronarajoituksia noudattaen mukavasti kisoissamme. Tässä muutama tärppi vielä loppukesän kisoihin: 

25.7. jouduimme perumaan LAP-osakilpailuluokkia sisältävän seuraestekilpailun sääolosuhteiden vuoksi. Yritimme viime hetkeen asti rataa muuttamalla tehdä tapahtuman järjestämisestä turvallista, mutta se ei yksinkertaisesti onnistunut. Siirrämme näin ollen 25.7. kisoissa olleet LAP-luokat 1.8. järjestettävään seuraestekilpailuun. Näin olen pisteitä on vielä saatavissa ennen finaalia. 

Sunnuntaina 9.8. huipentuu toista kertaa historiassamme Lantmännen Agro Perttula Cup - Finaali käydään tuolloin. Päivän aikana ratkeaa kolme parasta ja he saavat ansaitut palkintonsa. Luvassa on hieman juhlavammat seuratason kilpailut, koska ratsastusseura juhlii 85-vuotista taivaltaan. 

Sunnuntaina 6.9. hypätään Ri-ran seuracup sponsored by Hallahuhta, eli tuttavallisemmin Hallahuhta Cup. Pääpalkinto on peräti 500 euron lahjakortti Tmi Hallahuhtaan, joka tekee kalustoa ratsastukseen - esim. estekokonaisuuksia. Tämän kilpailun yhteydessä on perinteinen Nouse ratsaille-tapahtuma. 

Estekilpailut alkavat yleensä klo 11. Alueelle on vapaa pääsy. Suosittelemme pitämään vielä turvavälejä ja saapumaan kisoihin vain, jos olo on terve. Paikalla toimii puffetti ja yleisö voi istua myös katetussa katsomossa, jossa sijaitsevat tilavat wc-tilat. Verryttelykentän ja kilpailukentän välinen hiekka-alue on tarkoitettu vain kilpailuratsukoille ja heidän välittömille apuhenkilöilleen. Yleisö voi katsoa kisoja myös nurmialueilta. Varikkoalue on vain kilpailijoille. 

Lämpimästi tervetuloa!