Koronaohjeistuksia kilpailutapahtumiimme - EI YLEISÖÄ

21.5.2021

Uutista päivitetty 21.5.2021. Lauantain seuratason estekilpailut 22.5. peruttu.

Ydintoimihenkilöiden mahdollisen koronavirus-altistumisen vuoksi estekilpailut 22.5. joudutaan perumaan. Toimihenkilöporukkamme kilpailuissa on pieni ja sisältää useita riskiryhmäläisiä, joten joudumme ottamaan pandemiatilanteen vakavasti. 

Myös 20.5.2021 tapahtuneen pandemiatiedoituksen vuoksi Kanta-Hämeen alueella haluamme ottaa kilpailujärjestäjänä kantaa vastuumme. 

Sen vuoksi pyydämme, että kilpailijat tulevat tapahtumaamme minimaalisella taustajoukolla (jonka määrää emme tässä vaiheessa voi rajoittaa koskien toukokuun kilpailuja), sekä että yleisöä ei tulisi lainkaan tapahtumaamme. Myös yksityisiä valokuvaajia pyydetään kunnioittamaan vallitsevaa pandemiatilannetta ja vetäytymään tapahtumistamme.

Saatamme joutua esim. pahassa koronapandemiatilanteessa jättämään puffettitoiminnan kilpailutapahtumastamme pois. Tiedotamme asiasta kilpailukohtaisesti Facebookissa ja mahdollisesti kilpailijatiedotteessa. 

Haluamme minimoida mahdolliset altistumistilanteet vaikeassa pandemiatilanteessa. Nämä toiveet ja suositukset koskevat toukokuun tapahtumiamme. Seuraamme tilanteen kehitystä kesäkuun osalta. 

Toivomme, että kilpailijat taustajoukkoineen ottavat maski- ja hygieniasuositukset vakavasti ja lukevat ajatuksella kilpailijatiedotteen, jossa saatetaan ohjeistaa lisää.

Ottakaa huomioon, että tapahtumiamme tekevät myös ihmiset, jotka kuuluvat riskiryhmiin. Meille on tärkeää tukea lajia, mutta yrittää tehdä se tasapuolisesti ja turvallisesti pandemiaolosuhteissa. 

Tiedotamme lisää yllämainituista suosituksista kesäkuun alussa. 

Kiitos.