Jäsenetuna 2022

11.12.2021

Itsesi ja hevosesi hyväksi!
Itsesi ja hevosesi hyväksi!

Esittelyssä uusi yhteistyökumppanimme Carolina Davidsson

Esittelemme nyt teille uuden yhteistyökumppanimme Carolina Davidssonin, joka tarjoaa ammattitaitoista kraniaalista osteopatiaa sekä hirudoterapiaa ihmisille, hevosille ja koirille. Tsekatkaa Carolinan Instagram: itsesijahevosesihyvaksi ja lue tästä Carolinan esittäytyminen. 


Hei!

Olen Carolina ja olen ratsastanut ja ollut hevosten kanssa tekemisissä koko elämäni enemmän tai vähemmän. Olen toiminut kraniaalisenaosteopaattina, sekä hirudoterapeuttina hevosille ja ihmisille noin kuusi vuotta, sekä olen juuri valmistunut ihmispuolella koulutetuksi hierojaksi. Kraniaalinen osteopatia on pehmeä hoitomuoto, jolla pyritään vaikuttamaan tasapainottamaan kehoa sen lisäksi, että hoidetaan kireyksiä ja kiputiloja. Hoidolla vaikutetaan kehon lihaksiin, aineenvaihduntaan ja hermostoon ja sitä kautta saadaan hevosen lihaksisto rennommaksi, toimimaan yleisesti paremmin ja pystytään suoristamaan kehoa. Kraniaalistaosteopatiaa käytetään useimmiten lihashuoltona ja ratsastajilla varsinkin auttamaan heitä suoristumaan satulassa. Hirudoterapiaa eli iilimatohoitoa käytetään joko tehosteena, tai jonkin tietyn ongelman/vamman hoitona. Hoito perustuu aineenvaihdunnan lisäämiseen sekä ennemminkin sen erittämän syljen lääkeaineisiin. Iilimadoilla voidaan hoitaa esimerkiksi tukoksia lihaksistossa, haavoja ja jänne- ja nivelvaivoja.

Hevoshoito 89 euroa sis alv. 
Ihmishoito 63 euroa sis alv 
Näissä hinnoissa on 10% alennus ja senttien poistot!

Lisätiedot, yhteydenotot:

Carolina, puh. 0503682884. Huom. löydätte Carolinan myös Facebookista

Hyödyttäisikö kraniaalinen osteopatia Sinun hevostasi tai poniasi? Käytä jäsenetuna Carolinan ammattitaitoisia palveluja ja lähde uuteen kauteen hyvin valmistautuneena!