Yhteistyökumppaniuutisia 2022

9.5.2022

Heica Oy
Heica Oy

Heica Oy tukee Ri-Ra:n 2022 kouluratsastus- ja valjakkoajokilpailuja.

Heica Oy sponsoroi yhtä luokkaa jokaisessa kesän kouluratsastuskilpailussa. 

Heica Oy tulee paikalle 22.5. kouluratsastuskilpailuihin esittelemään tuotteitaan. Voit tutustua heihin osoitteessa https://www.heicahorse.com/

Lisäksi Heica Oy palkitsee valjakkoajokilpailuissa (kouluosiossa) jokaisen päivän prosentuaalisen parhaan.

"Kotimaiset Heica slow feederit pidentää syömiseen käytettyä aikaa, jonka vuoksi hevosellasi riittää puuhaa useamman tunnin ajaksi. Parhaimmillaan Heica Feederit toimivat virikkeinä, jolloin hevonen itse valitsee syödä heinätyynystä. Feedereitä on kahtaa eri kokoa, Fluffy Feeder on näistä isompi ja sopii hyvin hevoselle. Mini Fluffy on noin puolet Fluffysta, joten se soveltuu paremmin esimerkiksi poneille tai pienille hevosille.

Kokonsa puolesta slow feederit sopii hyvin karsinaan ja ovat hiljaisia käytettäessä. Heica Feederit sijoitetaan maahan vapaasti hevosen käytettäväksi, jolloin hevosella säilyy luonnollinen syömisasento. Turvallisuuden takaamiseksi Heica Feedereitä ei tule kiinnittää seiniin, aitoihin tai lattiaan.

Heica slow feederit ovat suurimmaksi osaksi umpinaisia verkko-osuuden sijaitessa pussin päällipuolella. Siksi heinät tai verkko eivät ulkokäytössä kerää itseensä hiekkaa tai muita maa-aineksia. Täyttö aukko on noin 26 cm leveä, joka suljetaan kolmella suurikokoisella (2,5 cm) napilla.

Ekologiset Heica Feederit on valmistettu lähes täysin kierrätysmateriaaleista ja ne ovat tasalaatuisia, pestäviä sekä erittäin kestäviä. "