SRL tiedottaa

4.1.2023

Ohessa tiedotusta jäsenmaksun maksamisesta Jäsenhuoneessa, sekä tammikuun jäsenedusta!


Välitämme SRL:n terveisiä: 

Ratsastusseuran jäsenmaksun maksaminen 2023

Vuoden ensimmäiset seurojen jäsenmaksulaskut tulevat maanantain 2.1. aikana Jäsenhuoneeseen, jossa ne voi maksaa esim. verkkomaksuna.
Verkkomaksuna maksetut suoritukset päivittyvät nopeasti myös Kipaan, kun muistat palata takaisin myyjän palveluun maksua tehdessäsi. Tarkistathan ennen suoritusta, että seura ja jäsenlaji ovat oikein. Jos tiedoissa on korjattavaa, älä maksa väärää laskua vaan ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

Kisaava seuranvaihtaja! Huomioithan, ettet vahingossa ilmoittaudu alkuvuoden kisoihin vanhan seuran edustajana.

Kun maksat jäsenmaksun viimeistään 12.1., siitä ei lähde paperilaskua, mikä säästää sekä luontoa että seurasi postimaksukuluja. Lisäksi arvomme kaikkien 2.-12.1.2022 jäsenmaksunsa Jäsenhuoneen kautta maksaneiden kesken viisi lippupakettia joko Helsinki International Horse Show’hun tai Tampereen Hevoset -messuille voittajan valinnan mukaan.

Maksut päivittyvät jäsenrekisteriin pienellä viiveellä, ja on mahdollista, että joistain Jäsenhuoneen kautta maksetuista jäsenyyksistä lähtee myös paperilasku. Jäsenmaksusi tilan voit aina tarkistaa Jäsenhuoneesta. Mikäli jäsenmaksulaskua ei löydy jäsenhuoneesta, olethan yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

Kun maksat vuoden 2023 laskusi eräpäivään mennessä, saat vakuutuksen voimaan vuodelle 2023. Mikäli et ole maksanut jäsenmaksuasi Jäsenhuoneessa, etkä ole saanut laskua postitse tammikuun viimeisellä viikolla, otathan yhteyttä seurasi jäsensihteeriin.

Huomioithan, että vuoden 2022 jäsenten vakuutusturva katkeaa tammikuun 2023 lopussa, mikäli jäsenyyttä ei ole maksettu.

Muistathan hyödyntää myös tammikuun jäsenedun Hööks-liikkeisiin! Myymälöistä saat  25 % alennuksen Jäsenhuoneesta löytyvää kuponkia näyttämällä. Etu on voimassa 2.-16.1.2023.