Ri-Ra:n 2023 kisainfopaketti ja toimihenkilökuulutus

16.4.2023

Riihimäen ratsastajat ry:n seuratason kilpailut kaudella 2023
Riihimäen ratsastajat ry:n seuratason kilpailut kaudella 2023
LAP Cup mainoskuva
LAP Cup mainoskuva
HH Cup mainoskuva
HH Cup mainoskuva
Heica Oy mainoskuva
Heica Oy mainoskuva
Solheds mainoskuva
Solheds mainoskuva
Toimihenkilömainos
Toimihenkilömainos

Tässä tietoa Riihimäen ratsastajat ry:n kesän kilpailutarjonnasta. Kilpailuista osa on jo KIPA-palvelussa,

Riihimäen ratsastajat ry haluaa kiittää kilpailutoiminnassaan yhteistyöstä:

- Ri-ra seuracup presented by Hallahuhta (katso tuotevalikoima täältä: https://hallahuhta.fi/ ) 

Tuttavallinen "Hallahuhta Cup" on jälleen ohjelmassa, jossa voittaja saa 500 euron tuotekokonaisuuden. Yhteistyötä on takana tämän sponsorin kanssa jo yli 10 vuotta. 

- Lantmännen Agro Perttula Cup (myymälä Riihimäellä osoitteessa Teollisuuskatu 6) tulee myös jälleen. Kolme parasta palkitaan lahjakortein. Cupia on ratsastettu vuodesta 2019. 

Molempien yllämainittujen esteratsastuscupien säännöt löytyvät verkkosivuiltamme. 

Kouluratsastuksessa ja valjakkoajossa yhteistyökumppanina toimii Heica Oy, jonka verkkokauppaan löydät tästä: https://www.heicahorse.com/

Lisäksi kaikkia kilpailujamme huomioi Solheds, jonka verkkokauppaan pääset tästä: 

https://solheds.com/

Kilpailukutsut tulevat nähtäviin KIPA-palveluun, josta löydät myös tarkemmat infot kilpailuista. KIPAan tästä . 

Ilman toimihenkilöitä emme saa kilpailuja järjestettyä. Siispä koko kauden aikana voi ottaa meihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa, tai vaikkapa WA-viestillä seuran puhelinnumeroon ja ilmoittautua kilpailuun toimihenkilöksi.

Minkälaisia henkilöitä kaipailemme?  Esimerkiksi kentälle esteratsastuskilpailuihin maali- ja lähtölinjan liputtajia, puominnostajia, kouluratsastuskilpailuissa lähettejä tuomaripisteen ja pistelaskennan välille, pisteenlaskijoita, näppäräsormisia sihteereitä tuomareille, sekä kaikissa kilpailuissa EA-taitoisen henkilön avustamaan mahdollisissa loukkaantumistilanteissa, sekä henkilökuntaa puffettiin (kahvinkeittoa, makkaranpaistoa, tuotemyymistä). Myös tuomarintorniin pääsee avustamaan palkintojenjaossa ym. tehtävissä. 

Huom. usein myös sekin auttaa, että joku pääsee puoleksi päiväksi paikalle, joten monenlaiset talkoilut ovat sovittavissa. 

Mikäli tahtoo "sielunvahvistusta" ennen toimihenkilöyttä, on vielä hetki aikaa ilmoittautua sunnuntaille 23.4. klo 15:00 toimihenkilökoulutukseen. Ei vaadi ennakkotehtäviä, riittää kun ilmoittautuu ja tulee paikalle! Koulutus tuomarintornissa Riihimäen raviradalla. Ennakkoilmoittautuminen joko sähköpostitse rira1935@gmail.com tai laita seuran puhelimeen WA-viesti (muista ilmoittaa oma nimi!) 

 

Tervetuloa Riihimäen ratsastajat ry:n tapahtumiin!