Tietoa hallituksen työskentelystä

Seuran hallitus kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa, poislukien kesän tiivis kilpailukausi, mutta tarvittaessa kokoonnumme useamminkin. Pääasiassa kokoukset on pyritty pitämään fyysisinä kokoontumisina, mutta korona-aika on lisännyt etäkokouksia ja mahdollistanut myös hybridikokouksia. Hallitukseen saat yhteyden esim. seuran sähköpostitse rira1935@gmail.com tai käyttämällä tietyille vastuuhenkilöille luotuja suoria sähköposteja, jotka löydät näiden sivujen kohdasta Yhteystiedot.  

Alamme julkaista tällä palstalla tietoa hallituksen kokouksissa käsitellyistä asioista, siltä osin kun ne ovat julkisia.  


 

Hallituksen kokous 3 / 12.2.2023

Seuran verkko- ja puhelinyhteyksien ja kenttien kameroiden uusimista selvitetään. Elisa Toivola hoitaa.

Toimintasäätöjen päivityksen työstöä jatkettiin.

Sammaliston kouluharjoituskisat 18.2. jouduttiin perumaan. 18.3. kisat pidetään.

Eläinlääkäriluento hevosen ensiavusta siirtyy syksyyn.

EA1-koulutus pidetään 1.-2.4., kouluttajana SPRn Mika Riento.

Nuorisojaoston kokoontui 7.2., Eeva Torttila edusti hallitusta. Nuorisojaosto pitää Sammalistossa 25.3. keppihevoskisan ja osallistuu kaupungin peuhupäivään 23.4. Urheilutalolla.

Päätettiin, että Ri-Ra tukee Ronja Jormanaisen ja Anna Åmanin osallistumista 22.4. heppakerhonohjaaja koulutukseen maksamalla kurssihinnan (65 €/hlö) ja matkakulut Helsinkiin.

Päätettiin, että nuorisojaosto osallistuu Pohjolanrinteen koululla järjestettävään Lions Clubin - Talviriehaan 5.3.2023. Teemana ”testaa keppareita”. Emma Frilander Ri-Ran yhteyshenkilönä.