Heppakerho jää kesätauolle 19.5.

Seuran Heppakerhossa on muutamia vapaita paikkoja. Jos olet halukas tulemaan mukaan toimintaan niin täytä alla oleva ilm.lomake. Sen jälkeen saat lisää tietoja kerho-ohjaajalta. 


Kerhoon ilmoittautuessa tulee huomioida: 

  • Kerhon vetäjä Ronja Jormanainen on osallistunut SRL:n hevoskerho-ohjaajan koulutukseen.
  • Kerho on Ri-Ra:n jäsenille ilmainen, Ei-jäsenille se maksaa 10€/kerta. Maksu tapahtuu käteisellä paikan päällä. 
  • Kerhoon ilmoittautuminen on sitova.
  • Tarkastathan osallistujan vakuutusturvan, ja että se kattaa myös hevosharrastuksen. SRL:n alaisten ratsastusseurojen jäsenillä vakuutusturva on jäsenmaksun maksamisen jälkeen kunnossa. 
  • Osanottajan tietoja käsittelee Riihimäen Ratsastajat ry, lisätietoa SRL:n ja sen jäsenseurojen tietojenkäsittelystä: https://www.ratsastus.fi/srl/gdpr/
  • Lisätietoja SRL:n alaisista heppakerhoista: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/hevoskerhoon/
  • Heppakerhosta ja sen toiminnasta voidaan ratsastusseuran sosiaalisessa mediassa julkaista valokuvia ja videoita. 

Heppakerhossa ei opetella ratsastamaan, vaan leikitään, askarrellaan, opetellaan käyttäytymään ponien seurassa ja tutustutaan tallielämään

Ri-Ra tarjoaa lapsille (7-11 v.) hevosaiheista ohjelmaa. Seuran oma heppakerho on aloittanut syksyllä taas toimintansa!

Heppakerhossa leikitään, askarrellaan ja opetellaan tietoutta poneista ja hevosista. Heppakerhossa ei ratsasteta, mutta kerhoon kuuluu esim. vierailu hevostallilla, jossa kohdataan poneja ja opetellaan, miten niitä hoidetaan ja miten tallilla käyttäydytään. Normaaleissa kerhotapaamisissa riittää perusvaatetus, mutta tallikäynneillä tulee ottaa huomioon, että vaatteet voivat likaantua ja pölyyntyä.  

Kerhotapaamiset ovat vaihtuvissa lokaatioissa. Niitä ovat mm. Riihimäen Ravirata, Riihimäen Ratsastuskoulu ja Myllyojan säätiön kokoustilat. Kaikki paikat sijaitsevat Riihimäellä. Järjestävä taho pidättää oikeuden muutoksiin. Heppakerhon tapahtumakalenteri päivittyy, ja kerho kokoontuu normaalisti kahden viikon välein. 

Heppakerhon ohjaajina toimivat Ronja Jormanainen ja Pinja Jormanainen. Ronja Jormanainen on käynyt SRL:n hevoskerhon ohjaajan koulutuksen. Vastuuaikuisena toimii teoria- ja askartelukerroilla Riihimäen Ratsastajat ry:n puheenjohtaja Jaana Tengman ja Riihimäen Ratsastuskoululla vieraillessa vastuuaikuisena toimii ratsastuksenopettaja Johanna Makkonen. Koska kerho kokoontuu myös tallilla, on jokaisen osanottajan vanhemman syytä tarkistaa osanottajan vakuutusturva - sen pitää kattaa myös hevosharrastus. 

Riihimäen Ratsastajat ry:n jäsenille Heppakerho on ilmainen ja vakuutusturva riittävä. Seuran jäsenyydestä voi tiedustella lisää jäsensihteeriltämme Heidi Hietalalta sähköpostitse:  riranjasenasiat@gmail.com . Ei-jäseneltä Heppakerho kustantaa 10 euroa/kerta, joka maksetaan tasarahalla käteisellä Heppakerhossa. 

Heppakerhoon ilmoittaudutaan Riihimäen Ratsastajat ry:n verkkosivuilta ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on avoinna nonstop, kunnes ryhmäkoko on täynnä. Max. koko ryhmälle on 10 lasta. Mikäli joku lopettaa Heppakerhon, on siihen mahdollista tulla mukaan kesken kauden myöhemminkin. 

Kysymyksiä ja lisätietoa sähköpostitse rira.heppakerho@gmail.com. 

Kerhon tapahtumissa voidaan ottaa valokuvia Riihimäen Ratsastajien sosiaalisiin medioihin järjestäjän toimesta. Huoltaja antaa ilmoituslomakkeella suostumuksensa ottaa ja julkaista kuvia kerholaisesta. 


TERVETULOA MUKAAN KERHON TOIMINTAAN! 


 

*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.