Aiemmat seuracupit

Wilma Nukarinen ja Slante Galante
Anu Tapio ja Cassidy Moon.

Ri-Ra seuracup presented by Hallahuhta 2024, voittajat

Tasatuloksella voiton jakavat Wilma Nukarinen - Slante Galante ja historian ensimmäinen triplavoittaja Anu Tapio - Cassidy Moon.

Anu Tapio ja Cassidy Moon Hallahuhta-esteellä
Anu Tapio ja Cassidy Moon 2023

Hallahuhta Cup-voittajaksi 2022 ja 2023 Anu Tapio ja Cassidy Moon

Anu Tapio ja Cassidy Moon ovat toinen ratsukko, jotka ovat Hallahuhta Cupin tuplavoittajia.

Ulla Vilkka ja Lugranus

Hallahuhta Cupin voittaja 2021 Ulla Vilkka ja Lugranus

Vilkka kilpaili tänä kesäkautena paljon Riihimäellä. Ratsukkoa valmentaa Henni Sihvonen.

Emily Papinsaari ja Sunny Reggae

Emily Papinsaari ja Sunny Reggae Hallahuhta voittoon 2020

Papinsaari onnistui nousemaan pistevoittoon Finaalisuorituksensa turvin. Kokonaispistesaalis oli 36 pistettä.

Toiseksi sijoittui Fanny Peltoniemi ja Vilte, saaliina 28 pistettä, kolmanneksi Sanni Nuutinen ja Solbacka's Cent, saaliina 24 pistettä.

Henrietta Sihvonen ja Zeimena sinivalkoisen ruusukkeen kera.

Ri-ra seuracup 2019 presented by Hallahuhta

Voitto vihdoin Henrietta "Henni" Sihvoselle

Henrietta Sihvonen on monta kertaa osallistunut Hallahuhta Cupiin ja tänä vuonna hänellä oli allaan Zeimena. Ratsukon yhteistyö oli hyvää läpi koko kauden. Ratsukko edustaa Hyvinkään ratsastajia. Riihimäen ratsastajat ry onnittelee lämpimästi voittajaratsukkoa!

Nora Rättyä ja Licorice, 2018.
Anna Leinonen ja El Paso MVH vuonna 2017.

Ri-ra seuracup 2018 presented by Hallahuhta

Voitto kotiseuran edustajalle

Hallahuhta Cupin voitti lopulta selkeästi Riihimäen ratsastajat ry:tä edustava Nora Rättyä ja Licorice. Pisteet tulivat cupin aikana 80 cm:n luokkien voitoista, sekä finaaliluokan voitosta. Onnittelemme voittajaa ja kiitämme Hallahuhtaa kilpailun sponsoroinnista!

Ri-Ra seuracup 2017 presented by Hallahuhta

Cupin voitto ratkaistiin lisädraaman jälkeen

Tämän kauden Cupin kolmen kärjen muodostavat Anna Leinonen ja El Paso MVH 54 pisteellä, Henrietta Sihvonen ja Dakota 30 pisteellä ja Maria Paasivaara ja Camielle 22 pisteellä. Näille kolmelle jaettiin myös Suomi 100v. ja Suomenhevonen 110v. kunniaksi suunnitellut Mahdollisuuksien hevonen -ruusukkeet.

Cupin jaetulle nelossijalle tulivat Amy Ajo / Mister X ja Laura Keistinen / Rowil 19 pisteellä.

Ri-Ra seuracup 2016 presented by Hallahuhta

Laura Keistinen ja Rowil toistamiseen Cupin voittoon

Seuracupin voittoon ratsasti oman seuran Laura Keistinen hevosellaan Rowil toisen kerran peräkkäin. Toiselle sijalle kiiti mahtavan kisapäivän tehnyt Henrietta Sihvonen Little Foot-hevosella. Kolmannen sija meni riihimäkeläiselle  Ratsastusseura Equusia edustavalle Anne Losoille ja Al Jarolle.

- Kaikki kunnia hevoselle! Se on pirteä ja iloinen, sillä on kiva ratsastaa, kehui Laura Keistinen ratsuaan Rowilia.

Laura Keistinen ja Rowil (RiRa)
    Hallahuhta -Cup voittaja 2015, Laura Keistinen - Rowil, kuva Pauli Keistinen

Ri-Ra seuracup 2015 presented by Hallahuhta

Laura Keistinen - Rowil Cupin voittoon lopulta reilulla erolla

Hausjärveläinen Laura Keistinen - Rowil saavuttivat voiton Ri-Ra seuracup 2015 presented by Hallahuhta kilpailusarjassa lopulta reilulla 10 pisteen erolla seuraavaksi tulleeseen ratsukkoon. Cupin kokonaistilanteessa toiseksi ratsasti Essi Teivastenaho Lohjalta ja kolmanneksi Elina Tukia Hautjärveltä.

Parhaat onnittelut Lauralle Cupin voitosta sekä Essille ja Elinalle muista sijoista!

Hallahuhta Seuracup 2014

Hallahuhta seuracupin voittoon vuonna 2014 ratsasti seuran oma juniori Silja Pitkänen ponillaan Urci.

Ratsukko voitti ensimmäisessä osakilpailuissa luokan 80cm. Kesäkuussa kisatussa toisessa osakilpailussa ratsukko sijoittui toiseksi jääden vain niukasti voittajasta. Kolmannessa osakilpailussa 90cm luokassa parivaljakko ratsasti taas luokan voittoon. Silja Pitkäsen kokonaispisteet olivat 30.

Cupissa toiseksi ratsasti myös seuran oma jäsen Maiju Tamminen hevosellaan Le Zenith. Ratsukko otti toisen sijan sekä 2. että 4. osakilpailussa 100cm tasolla. Kokonaispisteet heillä olivat 24.

Kilpailuun kuului neljä osakilpailua, jotka ratsastettiin 80-100cm tasolla ja 85-105cm tasolla käyty finaali. Osallistuvia ratsukoita oli tänäkin vuonna paljon ja kilpailu kovaa, voittajaa jännitettiin vielä finaalissa.

Cup-voittaja Ira Huusko hevosellaan Balatino V
    Riihimäen Ratsastajat ry:n Satu Tase ja Nanne Kaleva onnittelevat Ira Huuskoa Hallahuhta estepaketin äärellä.Vielä kerran onnea voittajalle!